CumLaude op de NOT 2017

Kom jij ook naar de NOT? De grootste onderwijsbeurs van Nederland vindt plaats van 24 tot en met 28 januari bij Jaarbeurs Utrecht.

Het team van Somtoday en CumLaude is te vinden in Hal 11, Stand C010 (bij de ingang van Hal 11). Samen met onze andere collega’s van Topicus (o.a. ParnasSysQualiantWise-r, en Parro) staan we klaar om jou een kopje koffie met gebak aan te bieden, en te praten over de laatste ontwikkelingen rondom Somtoday.

Heb je dringende vragen over somtoday? Onze servicedesk staat klaar om jou als gebruiker te helpen. Wil je weten hoe somtoday samen gaat werken met digitale leermiddelen? Zowel onze somtoday consultants als het Wise-r team laten je graag zien hoe je makkelijk aan de slag kan met digitale leermiddelen vanuit somtoday.

1.png

Misschien overweeg je om te kiezen voor CumLaude, managementinformatie in een handomdraai! CumLaude maakt het mogelijk om de processen in jouw VO-school te volgen en analyseren tot op leerling- en docentniveau. Onze business consultant is elke dag aanwezig om jou hierover te adviseren.

Vanuit somtoday praten we graag met jou over hoe je je somtoday gebruikerservaring kunt verbeteren. Misschien is een cursus van somtoday iets voor jou, of kan je iets laagdrempeliger beginnen, door bijvoorbeeld een webinar op afstand te volgen. Ook zijn we benieuwd naar jouw behoeftes met betrekking tot digitale leermiddelen, learning analytics, en verder!

Registreren is gratis en kan via de onderstaande banner.

2.png

Voor een sfeer impressie van de NOT 2015, bekijk het filmpje: