Direct aan de slag

U kunt met CumLaude direct gebruik maken van een enorme hoeveelheid aan analyses. Deze analyses zijn in de afgelopen jaren tot stand gekomen door nauwe betrokkenheid van eindgebruikers. Door het gebruikte plug-and-play principe hoeft u niks in te stellen of te beheren: CumLaude bepaalt automatisch welke gegevens in de analyse gebruikt moeten worden. Dit scheelt veel tijd en beheerslast voor uw applicatiebeheerder en u kunt direct aan de slag.

Gebruiksvriendelijk

CumLaude wordt op ruim 300 scholen gebruikt door directieleden, sectieleiders en docenten. Wij vinden dat al deze gebruikers snel en eenvoudig analyses moeten kunnen maken. Bij de ontwikkeling van CumLaude wordt daarom veel aandacht besteed aan snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit heeft ertoe geleidt dat CumLaude - zonder het raadplegen van handleidingen - voor iedereen moeiteloos beschikbaar is.

Voor iedereen

CumLaude is de enige oplossing in Nederland die u in staat stelt om managementinformatie in uw gehele organisatie tegen aanvaardbare kosten beschikbaar te maken: van directie, secties en teamleiders, tot aan docenten.

Compleet en actueel

Standaard beschikt CumLaude over een enorme hoeveelheid aan analyses die in de afgelopen jaren met zorg tot stand gekomen zijn. Om ook in de toekomst CumLaude te laten voldoen aan de wensen en behoeften uit het onderwijsveld, onderhouden we nauwe banden met eindgebruikers en houden we de trends in onderwijsland goed in de gaten. Nieuwe wensen en behoeften vanuit het onderwijsveld worden vervolgens vertaald in concrete ontwikkeldoelen. Op deze manier is CumLaude ook in de toekomst compleet en actueel.

Gecertificeerde datakoppeling LAS

CumLaude werkt met data uit de schoolinformatiesystemen/leerlingadministratiesystemen SOMtoday en Magister. Voor beide systemen is een gecertificeerde koppeling beschikbaar waarbij de gegevens dagelijks worden ververst. U beschikt in CumLaude dus altijd over actuele gegevens.

De beste prijs

CumLaude biedt managementinformatie voor de beste prijs in de markt. Dat is mogelijk omdat u betaalt voor het gebruik van CumLaude en geen licenties afneemt per individuele gebruikers.

In andere tools wordt het een kostbare zaak als u uiteindelijk bijvoorbeeld uw teamleiders en docenten toegang gaat geven tot de managementinformatie. Wij houden er rekening mee dat iedereen in een school betrokken is bij verbetering van de onderwijsprocessen en daarom gebruik moet kunnen maken van CumLaude.

Altijd op de hoogte blijven rondom CumLaude?