Maak kennis met Risk Changer

Een uitkomst voor het bewuster managen van uw bedrijfsprocessen

Ontdek onze partner Risk Changer. Met Risk Changer managet u voortaan uw bedrijfsprocessen zoals personeelsbeleid, de administratie en onderwijsbeleid binnen uw VO-instelling op basis van data verkregen uit kwantitatieve en kwalitatieve bronnen.

Duidelijke stuurinformatie met Risk Changer

U ontvangt via Risk Changer duidelijke stuurinformatie over uw organisatie en de analyses zijn direct klaar om te presenteren aan inspecties. Daardoor ziet u in een oogopslag of uw organisatie voldoet aan bijvoorbeeld de AVG of finance requirements. Alle invalshoeken en interpretaties van de data zijn hiermee afgedekt en zorgen voor een uniek en compleet beeld van de situatie.

Tijdelijk introductieaanbod

We hebben ter introductie een tijdelijk aanbod zodat u Risk Changer kunt uitproberen en ontdekken. Wanneer u uw gegevens achterlaat zorgen we ervoor dat u het volgende ontvangt:

  1. Een gratis presentatie bij u op locatie over kwaliteitsdenken en Risk Changer.

  2. Een uitnodiging voor een bijeenkomst over de nieuwe zelfevaluatie “Sociale Kwaliteit” in Riskchanger van de Academische Werkplaats (Inspectie, scholen en UvA) met Hoogleraar “Sociale Domein” Anne Bert Dijkstra als gastspreker.

  3. Korting voor de aanschaf van Risk Changer als instrument met de zelfevaluaties.

Laat uw gegevens achter

Vul uw gegevens in om gebruik te maken van het aanbod. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Binnen 1 werkdag krijgt u van ons bericht. Wilt u voor een goede verwerking van uw aanvraag zo vriendelijk zijn het formulier volledig in te vullen? Alvast dank.

Naam *
Naam