een kwaliteitscultuur in de school

U probeert elke dag het maximale uit uzelf, uw team en de leerlingen te halen, met plezier in het werk en goede resultaten als gevolg. U wilt meten of deze beoogde resultaten worden behaald. Wij ondersteunen u graag in het verkrijgen van deze informatie. Daarom verzamelt CumLaude alle relevante onderwijsresultaten uit uw leerlingvolgsysteem en verwerkt ze tot heldere, begrijpelijke analyses.  

Maar hoe zet u deze analyses nu werkelijk in om het beste uit uzelf en uw organisatie te kunnen halen? Welke vragen moet u uzelf stellen om de kwaliteit in uw organisatie te waarborgen of te verhogen? Waarin wilt u als organisatie uitblinken of profileren?

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het ontwikkelen van vragen die u uzelf en de organisatie wilt stellen, die bijdragen aan het verhogen van de onderwijskwaliteit. Welke visie draagt mijn school uit en wat betekent dat voor onze lespraktijk, maar vooral hoe kunnen we dat zichtbaar maken?

Daarnaast krijgt u praktische kennis van CumLaude en doet u nieuwe vaardigheden op, zodat u deze tool voor uw vragen goed kan inzetten in kunt zetten om antwoorden op uw vragen te vinden.

Aan het eind van de workshop heeft u voor uzelf helder wat u de komende tijd wilt analyseren en waar u mogelijk op kunt sturen om de kwaliteit van onderwijs te vergroten. De overzichten die u daarvoor nodig heeft in CumLaude, heeft u aan het einde van de workshop klaar staan als favoriet.

De workshop wordt op uw eigen locatie gegeven met uw team om kwaliteitszorgvragen op te zetten.

Duur: 3 uur
Doelgroep: schoolleiders, kwaliteitszorgmedewerkers, sectievoorzitters, docenten
Kosten: €1310,-
Locatie: op eigen locatie

Maximaal 8 deelnemers