NOT 2017: een zeer geslaagde beurs!

“Met een ferme gongslag opende koningin Máxima op dinsdag 24 januari de onderwijsbeurs NOT 2017. Een kleine 40.000 professionals uit het KO, PO, VO en MBO bezochten de beurs in de opvolgende dagen.” (Jaarbeurs)

Samen met o.a. ParnasSysCumLaudeParro stond het team van Somtoday op een grote stand in hal 11. Het thema ‘Park of Possibilities’ was op de hele stand te merken. In het midden van de stand stond een grote boom, omringd door de servicedesk. Het wandelpad door het park (onze stand) leidde de bezoeker langs alle producten van Topicus, het moedermerk van Somtoday. Bezoekers konden ook grabbelen voor mooie prijzen, o.a. bloembollen en een potlood dat na gebruik geplant kan worden om uit te groeien tot een kruidenplantje!

Somtoday ontving veel interesse voor één van onze nieuwe diensten: webinars! Inschrijvenkan nog, maar wees snel om nog een plek te kunnen krijgen. Verder introduceert somtoday binnenkort een uitgebreide leeromgeving! Deze functionaliteit was ook te zien.

Heb je de nieuwe website van Wise-r al gezien? Wise-r heeft nieuwe partners, waaronder NoordhoffMuiswerkWizeNoze en Van Dale. Ook vanuit Wise-r waren verschillende partners aanwezig bij onze stand. ReviselyLessonUp en Learnbeat legde uit hoe single-sign-on/up vanuit Somtoday alles makkelijker maakt.

Een impressie van de NOT: