Kwaliteitszorgmedewerkers

Kwaliteitszorgmedewerkers krijgen een steeds belangrijkere rol binnen het voortgezet onderwijs. Scholen krijgen de regie over kwaliteitsbeleid en kwaliteitszorgmedewerkers vormen de spil in de uitvoering. U bent als kwaliteitszorgmedewerker dé specialist op het gebied van cijfers en rendementen en hebt het meest complete beeld van de onderwijsresultaten. Dat leidt tot veel complexe vragen van collega’s. CumLaude helpt u op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier elke vraag te beantwoorden.

Kwaliteitszorgmedewerker - VWO doorstroom.png


Altijd duidelijk

CumLaude wil een einde maken aan ingewikkelde managementtools. Geen wildgroei aan opties en filters, maar duidelijkheid. Elke rapportage is in CumLaude op dezelfde manier opgezet, waardoor u altijd weet om welke gegevens het gaat, wat er wordt vergeleken en welke conclusies u kunt trekken. Of het nu gaat om globale analyse van het aantal geslaagden van de afgelopen jaren, of een gedetailleerde analyse van een klas met tegenvallende prestaties.

Kwaliteitszorgmedewerker - HAVO VWO Doorstroom.png

 

Hulp

Uw kennis van CumLaude maakt u het aanspreekpunt voor al uw collega’s. Of het nu gaat om inhoudelijke vragen, technische problemen of trainingen. Onze helpdesk en inhoudelijk specialisten staan altijd voor u klaar wanneer u een helpende hand nodig heeft.