Maak nu kosteloos kennis met CumLaude Sectie+

Als CumLaude gebruiker weet u dat grip hebben op de kwaliteit van uw onderwijs, begint met inzicht. Door te weten hoe uw organisatie presteert kunt u gericht actie ondernemen en voorkomt u onplezierige verrassingen.

Kwaliteit en grip begint met inzicht

Steeds meer scholen komen tot het inzicht dat de kwaliteit van het onderwijs een verantwoordelijkheid is voor de hele schoolorganisatie en geven daarom ook sectievoorzitters zicht op voor hen relevante informatie. Met CumLaude Sectie+ volgt en analyseert een sectievoorzitter de ontwikkelingen van sectieleden, klassen en leerlingen. Bijvoorbeeld:

  • Wat zijn de resultaten?

  • Wat is de toetsfrequentie?

  • Zijn alle toetsen door alle leerlingen gemaakt?

  • Is er sprake van een stijgende of dalende lijn?

CumLaude Sectie+ maakt cijfers begrijpelijk en knelpunten zichtbaar. Zo houdt de sectievoorzitter grip op de sectie en kunt u gericht bijsturen waar dat nodig is.

Figuur 1 Hebben alle leerlingen alle toetsen voor het Examendossier gemaakt?

Figuur 1 Hebben alle leerlingen alle toetsen voor het Examendossier gemaakt?

Figuur 2 Gemiddeld resultaat per toets per groep

Figuur 2 Gemiddeld resultaat per toets per groep

Probeer CumLaude Sectie+!

Wilt u eerst zelf ervaren wat Sectie+ voor uw organisatie kan betekenen? Tot de kerstvakantie kunnen u en uw sectievoorzitters Sectie+ kosteloos te gebruiken. Bent u tevreden en besluit u door te gaan met Sectie+ dan betaalt u pas licentiekosten met ingang van 1 april 2019. Neem voor meer informatie contact op of lees meer online.

Ervaringen lezen van een andere school?

Lees het artikel “Met Sectie+ komen effectieve gesprekken op gang” een interview met kwaliteitsmedewerker Trijnie van Leeuwen van het Farel College in Amersfoort.

Naam *
Naam